Terug naar dag 17 Home MexicoDag 18: Cancun - Amsterdam

Zaterdag 5 November 2005


Na een paar uurtjesMe and my mum licht geslapen te hebben, werden we net op tijd wakker voor het ontbijt. Dit was overigens voor eerst niet lekker. Het bestond namelijk uit een wit broodje met sla en tomaat, maar dat was helemaal in het broodje getrokken. Het was een kleffe bende geworden. Ik heb het dan ook niet opgegeten. Gelukkig hadden we nog niet zo lang geleden nog ons avondmaal gehad, zodat ik geen honger hoefde te leiden.

Precies om half 12 landden we op het vliegveld van Schiphol. We moesten eerst nog een aardig eindje taxiën, aangezien we op de meest afgelegen landingsbaan waren aangekomen. Het was vanaf de gate een klein stukje lopen naar de bagageband. Uiteraard waren de koffers er nog niet, zodat we eerst even een wc-tje konden opzoeken. We verzamelden ons bij bagageband 15 en nadat we allemaal onze koffers weer terug hadden, namen we afscheid van elkaar.

Gelukkig werden onze koffers niet gecontroleerd bij het verlaten van de bagageband, zodat we snel door konden. We liepen naar de taxi balie, waar we te horen kregen dat we nog een klein half uurtje moesten wachten voordat we echt naar huis konden. Samen met twee oudere dametjes werden we opgepikt door een vriendelijke taxichauffeuse. Bij het instappen merkten we dat de 2 dames nogal lastig waren, want ze weigerden om achterste voren in de taxi te gaan zitten, zodat wij maar weer van plaats wisselden.

Het was gelukkig vrij rustig op de weg, zodat we lekker opschoten. Helaas werden de dames als eerste weggebracht, zodat ons geduld echt op de proef werd gesteld. Maar om kwart voor 2 kwamen we eindelijk op vertrouwde bodem terecht. Met de koffers in hand namen we afscheid van 3 prachtige weken in Mexico, Belize en Guatemala.Home Travel photography Nature photography Links E-mail